Lediga tjänster

För tillfället har vi följande lediga tjänster att söka på arbetsförmedlingens hemsida/platsbanken;
Lärare till årskurs 4 och åk 5, 2st tjänster. Sök senast 5 juni 2018. Heltid, Tillsvidare.
Vi ser att du är en positiv person som bidrar till god socialarbetsmiljö samt att du har en lärarexamen, gärna med behörigheter i Ma, NO. Vi arbetar med profilen Grön Flagg som handlar om hållbar utveckling, något även du kommer arbeta med tillsammans med elever och personal. Tillsammans arbetar vi med ett miljömedvetet perspektiv.

MERITERANDE
Lärare i grundskolan, årskurs 4-6: Minst än 1 års erfarenhet
Dina arbetsuppgifter;Vi söker en engagerad, kreativ och flexibel pedagog, gärna med inriktning matematik och NO i sin lärarexamen, till vår åk 4 på Granbergsdalsskola. I klassen går 13 elever. I klassen arbetar även en resursperson heltid. Du kommer ha klassläraransvaret för åk 4 men även undervisa i åk 4-6.

I åk 5 går 14 elever. I klassen arbetar även en resursperson heltid. Du kommer ha klassläraransvaret för åk 5 men även undervisa i åk 4-6.

Vill du få möjligheter att arbeta i små klasser med hög personaltäthet som ger förutsättningar och möjligheter att utvecklas tillsammans med elever, kollegor och vårdnadshavare? Det finns på vår skola! Vi är en skola som växer i barnantal och har en god ekonomisk grund.

2st STÖDPEDAGOGER i förskolan. Heltid, tillsvidare. Sök jobbet senast 15 juni 2018.

Vill du prova på en fristående verksamhet med små barngrupper och hög personaltäthet så har du chansen nu. Vår verksamhet arbetar utifrån de styrdokument som finns samt strävar efter att varje barn ska få utvecklas så långt som möjligt efter just sina förutsättningar. Vi söker två medarbetare som kan stötta två barn i förskolan. Gärna utbildning inom pedagogik, specialpedagogik eller assistentutbildning. Meriterande är erfarenheter inom autism-området samt TAKK. Vi kompetensutvecklar vid behov. Vi arbetar med Grön flagg och ICDP. Dessa tjänster tillsätts utifrån att erforderliga beslut tas. Arbetsgivaren vill att du skickar din ansökan via mejl till: rektor@lonnhyttan.se 
Välkommen in med din ansökan!


2 st BARNSKÖTARE till förskolan. Heltid 3-6 månader. Sök jobbet senast 31 maj 2018.

Vill du prova på en fristående verksamhet med små barngrupper och hög personaltäthet så har du chansen nu. Vår verksamhet arbetar utifrån de styrdokument som finns samt strävar efter att varje barn ska få utvecklas så långt som möjligt efter just sina förutsättningar. Vi söker två positiva barnskötare, med viljan att göra ett gott jobb på våra förskolor. Du ska vara kreativ, positiv samt flexibel och bidra med ett gott arbetsklimat. Vi arbetar med Grön flagg och ICDP. Arbetsgivaren vill att du skickar din ansökan via mejl till: rektor@lonnhyttan.se 
Välkommen in med din ansökan!TIMVIKARIER i förskola, skola och fritidshem! Vi söker intresserade som kan tänka sig att stå på vår timvikarielista!  Arbetet som vikarie kan ske på våra fritids, förskolor eller inom skolan.

Vi vill hitta några nya vikarier som är utåtriktade, villiga att jobba och som har lätt för det sociala samspelet med kollegor och barn. Du ska ha struktur och vara stresstålig. Du ska kunna ta egna initiativ och vilja göra ett gott jobb. Du bör inte ha något annat timjobb, då vi har stort behov av vikarier och låter de som arbetar, arbeta många timmar. Vi ser gärna äldre sökande.

Kontakta rektor Cecilia Piacenza med din intresse anmälan. Arbetsgivaren vill att du skickar din ansökan via e-post: rektor@lonnhyttan.se
Välkommen in med din ansökan!