Lediga tjänster

För tillfället har vi följande lediga tjänster att söka;

BARNSKÖTARVIKARIAT på Lonnhyttans förskola!
3-6 mån, heltid, 1 plats. Fast månads- vecko- eller timlön.
SÖK JOBBET SENAST: 31 januari 2019.

Vi kommer rekrytera löpande då lämplig sökande ansökt.                                                    
Tjänsten kan starta redan 21/1 2019.
Arbetsgivaren vill att du skickar din ansökan via mejl till: rektor@lonnhyttan.se 

Vi söker dig som är utbildad barnskötare alternativt har erfarenhet från att arbeta på förskola. Vi ser att du är positiv, har arbetsglädje och kan ta ansvar. Du ser vad som behöver göras och är kreativ. Du ska ha lätt för att samarbeta och sätta barnens bästa i centrum.

Du kommer arbeta i ett arbetslag med förskolelärare och barnskötare på Lonnhyttans förskola under tiden som vår ordinarie barnskötare är föräldraledig. Barnen är i åldrarna 1-5 år. Du kommer att följa barnen under deras dag på förskolan.
Välkommen in med din ansökan!


TIMVIKARIER i förskola, skola och fritidshem! Vi söker intresserade som kan tänka sig att stå på vår timvikarielista!  Arbetet som vikarie kan ske på våra fritids, förskolor eller inom skolan.

Vi vill hitta några nya vikarier som är flexibla, utåtriktade, villiga att jobba och som har lätt för det sociala samspelet med kollegor och barn. Du ska ha struktur och vara stresstålig. Du ska kunna ta egna initiativ och vilja göra ett gott jobb. Du bör inte ha något annat timjobb, då vi har stort behov av vikarier och låter de som arbetar, arbeta många timmar. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbete och gärna äldre sökande.

Kontakta rektor Cecilia Piacenza med din intresse anmälan. Arbetsgivaren vill att du skickar din ansökan via e-post: rektor@lonnhyttan.se
Välkommen in med din ansökan!