Aktuell information

Spara ner denna sida till er hemskärm på mobilen eller plattan, så har ni alltid koll. =)

På Folkhälsomyndighetens hemsida https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/skydda-dig-och-andra/information-till-foraldrar/  finns tydliga tabeller som visar om provtagning av Covid-19 är aktuell och hur länge barnet ska stanna hemma i så fall. 

Viktigt meddelande från styrelsen angående Corona
  
Det är en annorlunda vår vi står inför nu, med en helt unik situation där vi bara kan spekulera om vad som kommer hända framöver. Ingen har facit för vad som faktiskt är rätt eller fel i den här situationen, vi kan bara följa utvecklingen och anpassa oss efter rådande omständigheter. Det här kommer påverka hela samhället, vilket gör att ALLA måste hjälpas åt och ta sitt fulla ansvar för att hålla igång all verksamhet så länge det är möjligt eller tills regeringen säger annat. Fokus måste ligga på hur vi gemensamt kan hålla smittspridningen nere. Städningen kommer bli extra viktig nu och att alla med symptom måste hållas hemma så vi kan behålla så många elever och personal friska så verksamheten kan hållas igång. Nationella prov kommer ställs in då det är svårt att få samma kvalité på undervisningen när omständigheterna ser ut som de gör. OM behovet att stänga  verksamheten kommer finns det en plan framtagen av skolans personal och rektor för detta..
 
Det är många föräldrar/vårdnadshavare som är oroliga och hör av sig med frågor om bl.a. symptom, när man ska vara hemma och hur framtida ekonomi kan komma se ut om/när skolan blir tvungen att stänga. Aktuella svar på dessa frågor hittar du bäst på krisinformation.se. Där finns all relevant information från myndigheter och andra ansvariga aktörer. Det går även att ringa 113 13.
 
Håll även koll på rektorsfliken på hemsidan, där kommer all aktuell info läggas upp om hur vår verksamhet kommer påverkas om det blir förändringar. Vänligen respektera arbetstider för skolans personal, undvik kontakt på kvällar och helger. Alla har behov av återhämtning och det finns oftast inte fler svar än det som redan kommunicerats.
 
Stort tack för allt du gör som hjälper verksamheten framåt, vi får ta en dag i taget, tillsammans kommer vi lösa det här!
 
Med vänliga hälsningar styrelsen
 

OBS! Information från styrelsen:

Nya städlistor på plats!
Observera att det numera enbart är städning för alla i Granbergsdal.

Bli gärna med i vår facebookgrupp Familjemedverkan Lonnhyttan & Granbergsdal skola.

Inför höstterminen 2020 kommer barnomsorgsavgiften för förskola och fritids att höjas med 10% då avgifterna legat på samma nivå sedan 2013.
 Detta beslutades under årsmötet.